Enoch Martial ArtsTaekwondo, Hanmudo en Kyusho Jitsu in Bunnik en Odijk

Taekwondo Trainers

Willem Enoch

De Taekwondo lessen staan onder leiding van hoofdtrainer Willem Enoch. Hij is in het bezit van de 6de dan Taekwondo  en is NOC/NSF rijkserkend trainer. Tevens is hij A2 stijljurylid. Ook is hij dan examinator bij de Taekwondo Bond Nederland.

Willem verzorgt de jeugd taekwondo lessen en verzorgt de technische trainingen bij de volwassenegroep Taekwondo.

Verder heeft Willem een 1ste dan Hanmudo en beoefent hij momenteel Judo (blauwe band) en Kyusho Jitsu, maar heeft ook een achtergrond in Hapkido en Pencak Silat.

 

Brian Vermeer

Brian Vermeer is in het bezit van de 4de dan Taekwondo en is ook NOC/NSF rijkserkend trainer. Hij is nationaal sparrings A3 scheidsrechter. Binnen de sportschool verzorgt Brian voornamelijk de spartrainingen.

Verder heeft Brian een achtergrond in Kobudo, Hanmudo en Hapkido.

 

 

 

 

Ricky van Rijn

Ricky van Rijn is trainer Taekwondo bij de jeugd Taekwondo groep. Hij is in het bezit van de zwarte band Taekwondo. Tevens is hij A scheidsrechter bij de Taekwondo Hanmadang wedstrijden.

Verder heeft Ricky een 1ste dan in het hanmudo, bruine band judo en is instructeur Kyusho Jitsu in opleiding.

 

 

 

 

Ashwin van der Vlugt

Nieuw binnen het lerarenteam is Ashwin van der Vlugt. Hij is in het bezit van de derde dan WTF Taekwondo en is 2-voudig Nederlands Kampioen Sparren. Ook heeft hij in de nationale stijl selectie gezeten. Momenteel assisteert hij ons bij de jeugd.

 

 

 

 

 

Jules Bekkers

Ook nieuw binnen het lerarenteam is Jules Bekkers. Hij is in het bezit van de eerste kup (zwarte slip) Taekwondo en 10de kup (oranje slip) Hanmudo.