Clinic Koreaans Boogschieten

14-02:

Eerste uur nog 3 plaatsen vrij voor volwassenen. De kindergroepen zijn vol.
Tweede uur nog 14 plaatsen vrij voor volwassenen.

Als zich nog meer kinderen aanmelden, dan kan er mogelijk 1 groep van gemaakt worden.

Enoch Martial Arts organiseert in samenwerking met Dojo den Drijver een clinic Koreaans Boogschieten. Deze stijl is gebaseerd op het schieten vanaf een paard en kenmerkt zich door het gebruik van de ruiterboog.

Wil je kennis maken met dit wapen, dan ben je van harte welkom op vrijdag 06 maart op onze locatie in Odijk, Sporthal de Lindenhof, Rijneiland 6. Voor deze clinic hoef je geen lid te zijn van Enoch Martial Arts. Deze clinic is open voor een ieder die hier interesse in heeft.

De clinic is vanaf 8 jaar toegankelijk en is op basis van inschrijving. Het aantal toelatingen is beperkt; maximaal 36 personen kunnen deelnemen, verdeeld over 2 groepen.

Groep 1 (Nog 3 plaatsen vrij, kids zijn vol)

Starttijd 19.15

Groep 2 (Nog 14 plaatsen vrij)

Starttijd 20.15

Per groep kunnen maximaal 18 personen ingedeeld worden. Deelnemers van 8 tot 14 jaar worden in de eerste groep geplaatst.

Deelnemers van 14 jaar en ouder worden verdeeld over twee groepen. Gelieve bij inschrijving je voorkeur voor een groep aangeven.

Inschrijven kan per e-mail: Info@enochmartialarts.nl o.v.v. clinic “naam deelnemer”. De inschrijving is definitief als de betaling voor de clinic ontvangen is. Inschrijven kan uiterlijk tot en met maandag 17 februari 2020. Betalingen dienen uiterlijk 18 februari binnen te zijn. Betalingen kunnen gedaan worden op rekeningnummer NL70 RABO 0132 1355 90 tnv stichting Enoch Martial Arts.

De kosten voor deze clinic zijn als volgt:

Jeugd van 8 jaar tot 14 jaar: 10,00 euro

Volwassenen 14 jaar en ouder: 12,50 euro.

Deelnemers aangesloten bij Enoch Martial Arts, Nederlandse Hapkido Bond en/of Dim Mak Europe krijgen 2,50 korting op deze clinic. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, kan de starttijd gewijzigd worden. In de week van de clinic zullen de deelnemers op de hoogte gebracht worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *