Enoch Martial ArtsTaekwondo, Hanmudo en Kyusho Jitsu in Bunnik en Odijk

Welkom

logo - kopieWelkom op de website van Stichting Enoch Martial Arts. U vindt hier informatie over onze sportschool en over de Koreaanse zelfverdedigingsporten die wij aanbieden. Als u vragen heeft over de sporten, of als u een keer wilt mee trainen, kom dan gerust langs of neem contact met ons op per e-mail. Kijk onder contact informatie voor de details.

Enoch Martial Arts geeft les in de plaatsen Bunnik en Odijk. Bunnik ligt tussen Utrecht en Zeist in en is goed bereikbaar. Vooral vanaf de Uithof is Bunnik zeer goed te bereiken (10 tot 15 minuten fietsen). Wij geven les in Taekwondo en Hanmudo. We zijn succesvol op nationale en internationale toernooien, met name binnen het onderdeel stijl. Kijk onder EMA voor meer informatie over ons.

De leraren die lesgeven bij EMA zijn NOC-NSF rijkserkend trainer-A Taekwondo en/of Hanmudo instructeur erkend door de World Hanmudo Association (WHA).

Taekwondo is een dynamische, snelle, olympische sport. De sport is zeer populair en geschikt voor jong en oud. Iedereen vanaf 7 jaar oud is welkom bij ons. Klik op Taekwondo voor meer info.

Hanmudo is een systeem dat puur gebaseerd is op zelfverdediging. Deze veelzijdige en uitdagende sport is zeer geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar oud. Klik op Hanmudo voor meer info.

Voor studenten hebben wij een aantrekkelijke studentenkorting. Kijk onder Contributie.

Maak kennis met Taekwondo en/of Hanmudo en kom langs voor 2 proeflessen per sport. Klik hier voor meer informatie. Vooraf aanmelden is gewenst.

Als er vragen zijn, dan horen we het graag. Neem gerust contact met ons op.