De club

De sportschool Enoch Martial Arts is op 1 maart 2005 van start gegaan. Natuurlijk heeft hier veel planning aan vooraf moeten gaan. De beslissing om een sportschool te runnen is niet zomaar uit de lucht komen vallen.

De sportschool is begonnen doordat 5 vrienden besloten hebben voor zichzelf te beginnen:

Demmie Koffrie
Iris Wagenaar
Joeri Willemse
Nina Kupper en
Willem Enoch.

Dit zijn de grondleggers van EMA. Zonder hun toewijding en inzet zou EMA nooit zijn waar ze nu is.

Enkele maanden na onze start heeft Roel Looijesteijn ons team versterkt met leuke en creatieve sparlessen.

Nadat enkele leraren ons team verlaten hadden, zijn deze plaatsen opgevuld door Brian Vermeer en later Ainhoa Gogorza Gondra en Sebastiaan van Zaanen.

Helaas hebben vele leraren al ons team verlaten en bestaat ons huidig team uit Brian Vermeer, Rick van Rijn en Willem Enoch. Sinds eind 2017 vullen Ashwin van der Vlugt en Jules Bekkers ons team aan voor de jeugdlessen.

Martial Arts zijn voor ons meer dan alleen een hobby. Je zou het een passie kunnen noemen. Een passie die wij graag willen uitdragen. Wij hebben allen lesgegeven op diverse locaties dus het lesgeven is ons niet onbekend.

Het is ons streven goede kwaliteit te onderrichten waarbij elk sportschoollid zich prettig voelt. Zowel op recreatief als op topsport gebied.

Sinds ons bestaan hebben we al veel prijzen binnengehaald op zowel nationaal als internationaal niveau. Voornamelijk hebben we prijzen behaald op het gebied van stijl, maar ook op de kleinere spartoernooitjes kunnen we goed mee komen. Zo hebben we ook enkele leden in het Nationaal Talenteam stijl gehad en momenteel is er 1 persoon toegetreden tot de nationale selectie stijl. Ook hebben we enkele nationale en internationale stijltitels gewonnen, waaronder Nederlands, Open Nederlands en Open Belgisch kampioenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *