Kyusho Jitsu introductie 2 februari

Enoch Martial Arts is gestart met het geven van specifieke Kyusho Jitsu lessen. Kyusho Jitsu is vanaf nu dan ook opgenomen in het aanbod van sporten binnen EMA.

Eerste les 2 februari
De eerste Kyusho Jitsu les zal op vrijdag 2 februari zijn. Deze les is een introductie in en kennismaking met het Kyusho Jitsu. Vanuit de Dim Mak Europe zal chief instructor Louk Franken vijfde dan Dim Mak aanwezig zijn tezamen met zijn assistant instructor Qi Gong Geert van Kollenburg. De les zal beginnen met een korte introductie van het Kyusho Jitsu, Qi Gong, Fa Jin en uiteindelijk Dim Mak. Na deze introductie zal het thema summatie behandeld worden, waarna iedereen met elkaar kan trainen. Aan het einde van deze les zal er afgesloten worden met single point restoring.

Deze eerste les is voor iedereen gratis.

Inhoud Kyusho Jitsu lessen
Tijdens de lessen zal voornamelijk  ingegaan worden op het theoretisch gedeelte van het Kyusho Jitsu. Middels deze theorie kan elke deelnemer binnen zijn of haar eigen Martial Art deze kennis gebruiken en toepassen. Tijdens het praktijk gedeelte binnen de lessen kan de behandelde theorie geoefend worden.

De volgende les zal op vrijdag 23 februari zijn. Tijdens deze les zal er verder op het thema summatie ingegaan worden en kan men verder met het oefenen van technieken waarin dit principe gebruikt wordt.

Examen
Als men de stof voor de volgende graad beheerst, kan men examen doen bij de Dim Mak Europe. Voorwaarde is wel dat men lid is van zowel Enoch Martial Arts als de Dim Mak Europe. Zodra men lid wordt van Enoch Martial Arts, schrijven wij u ook in bij Dim Mak Europe.

Kleding
Kyusho Jitsu wordt getraind in zwarte pakken met daarop de band gedragen van je eigen krijgskunst. Het examen wordt gedaan in een zwart pak. Trainingen kunnen, zolang je geen lid bent, gevolgd worden in je eigen pak.

Tijd
Alle Kyusho Jitsu trainingen zijn op elke laatste vrijdag van de maand in Odijk, van 20.15 uur tot 21.30 uur. Houd wel onze agenda in de gaten, hierin staan de trainingen expliciet vermeld. Het kan namelijk wegens omstandigheden zo zijn dan een andere vrijdag gekozen wordt dan de laatste vrijdag van de maand.

Kosten
Taekwondo en Hanmudo leerlingen van EMA kunnen gratis deelnemen aan de Kyusho Jitsu lessen.
De kosten voor Kyusho Jitsu leerlingen van EMA zijn €5,- per training.
De kosten voor leerlingen die geen lid zijn van EMA zijn €7,50 per training.

Ervaring
De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, maar het helpt als je een Martial Arts achtergrond hebt.

Opgeven
Voor iedereen die geen lid is van EMA, verzoeken wij je per les in te schrijven via info@enochmartialarts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *