Benodigdheden

Proefles

Voor een proefles is loszittende kleding voldoende en misschien heb je nog een oud pak liggen.

Als je lid geworden bent, vind je hieronder per sport wat je nodig hebt.

Taekwondo

Voor Taekwondo heb je een Taekwondo pak (dobok) nodig. Let op: Alleen een witte V-hals is toegestaan, tenzij je dangraadhouder bent. Kijk in onze winkel voor alle taekwondo benodigdheden: Taekwondomaterialen. Ook heeft Enoch Martial Arts nog enkele taekwondo pakken. Klik hier.

Voor het onderdeel sparren heb je ook beschermingsmaterialen nodig. Vanuit hygiënisch oogpunt is het belangrijk om de volgende materialen zelf aan te schaffen:

  • Tok (kruisbeschermer, voor zowel heren als dames)
  • Arm- en scheenbeschermers
  • Bitje (Sowieso verplicht om elke les mee te nemen)

Andere spullen zijn handig om zelf te hebben, maar niet verplicht.

  • Borstbeschermer (Hogo)
  • Handbeschermers
  • Voetbeschermers
  • Hoofdbeschermer

Enoch Martial Arts voorziet in enkele beschermingsmiddelen, zoals hogo’s. Ook heeft Enoch Martial Arts nog een kleine voorraad taekwondo pakken beschikbaar.

Hanmudo

Omdat we met Hanmudo ook werp en grondtechnieken oefenen is het verstandig om een stevig pak te hebben. Een judopak is hierbij voldoende. Deze kan je goed en goedkoop op marktplaats vinden. Goede leveranciers zijn bijvoorbeeld: Nihon SportMatsuru en vechtsportonline. Ook heeft Enoch Martial Arts nog 2 judo pakken. Klik hier.

Hapkido

Vanaf september 2019 wordt Hapkido opgenomen in het lespakket van Enoch Martial Arts. Hapkido zal in zwarte pakken getraind worden. Deze kan, net als bij Kyusho Jitsu, besteld worden bij Matsuru.

Kyusho Jitsu

Op dit moment is het zo dat Kyusho Jitsu als aanvulling gegeven wordt op de twee andere gevechtssporten. Het pak dat bij die sport hoort, is op dit moment voldoende. Wilt u echter ook de Dim Mak Europe stages volgen, dan dient u een zwart pak te hebben. Deze kunt u bij Matsuru bestellen. Zoek dan naar het standaard zwart pak.