Dim Mak Europe stage

Op zondag 16 december was er in Oirschot weer een Dim Mak Europe stage. Enoch Martial Arts was met 5 personen ook weer aanwezig. De les begon met de basistechnieken Qi Gong. Het was weer zeer leerzaam en keer op keer blijft het ons verbazen dat je met weinig heel veel kan bereiken.

Na de Qi Gong training werden er de onlangs behaalde Qi Gong graden uitgereikt aan de kandidaten die van Qi Gong Oirschot kwamen. Maarten slaagde voor gele sjerp en Geert slaagde voor de bruine sjerp. De bruine sjerp in Qi Gong is vergelijkbaar met een derde dan binnen een andere krijgskunst. Best bijzonder dus om de bruine sjerp te halen.

Na deze uitreiking werd er op graad getraind voor het Kyusho Jitsu. Jules en Rachid trainden voor hun oranje band, Henk voor de groende band. Ricky was bezig voor zijn blauwe band en Willem trainde voor zijn eerste danexamen.

Na een korte pauze was er weer een uitreiking. Geert, zojuist de bruine band Qi Gong behaald, heeft ook zijn eerste dan Dim Mak behaald. Dim Mak is de combinatie van Qi Gong en Kyusho Jitsu. Geert is hiermee de eerste Dim Mak dangraad houder binnen de Dim Mak Europe.

Het laatste gedeelte van de stage werd verdeeld in twee groepen. De ene groep ging met Louk verder met Qi Gong en de andere groep ging met Geert de 24-uurs cyclus voor bruine band doornemen.

Het was wederom een zeer succesvolle stage en namens Enoch Martial Arts feliciteren wij Maarten en Geert van Qi Gong Oirschot.

De volgende stage is bij Enoch Martial Arts, locatie Bunnik, op zondag 10 februari 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *