Dutch Masters

Dutch Masters Open in het Topsportcentrum in Rotterdam, een internationale taekwondo wedstrijd waar zowel de onderdelen sparren als stijl aan bod kwamen. Bij het tonen van stijlvormen wordt door een 5-tal juryleden punten gegeven aan techniek en presentatie van een vast patroon van stoten, blokken en trappen. Gelet wordt op correcte technieken uitgevoerd met kracht, balans tussen spanning en ontspanning, timing en souplesse.

Taekwondoka’s uit buurlanden als België, Duitsland en Engeland waren van de partij en zelfs Afrika werd vertegenwoordigd door de landen Mali en Senegal. Ook Bunnik ontbrak niet in dit rijtje in de personificatie van de sporters van Enoch Martial Arts.

Het stijlteam van 6 personen reisde af naar Rotterdam. Bij aankomst hing al een een gezonde spanning in de grote sporthallen van het complex. Evert Walrave en Rosa Stroomer (6) als jongste deelneemster uit Bunnik wisten de juryleden te imponeren en sleepten de 1e plaats in de wacht. Ook de andere leden van Enoch boekten successen. Ainhoa Gogorza Gondra liet 3 andere dames achter zich en bemachtigde samen met Sebastiaan van Zaanen de 1e plaats. Ashwin van der Vlugt zat in een zware poule van 7 personen en behaalde een prachtige 2e plaats. Monique Schuddeboom viel ondanks een mooie presentatie net buiten de prijzen met een 4e plaats.

Kortom, een prestatie van allure. Iedereen van harte gefeliciteerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *