Panther Cup

Afgelopen zaterdag 4 dec. heeft EMA succesvol deelgenomen aan de panther cup 2010 in Utrecht. De 2 deelnemers, Ashwin van de Vlugt (aspiranten A-klasse) en Wenzhi Zhang (aspiranten C-klasse), gingen onderleiding van coach Brian Vermeer de mat op om de prijzen te veroveren.

Ashwin, die ondertussen al redelijk wat ervaring heeft met landelijke toernooien, had een moeilijke eerste partij. Na het goed opvolgen van de aanwijzingen kon hij z’n achterstand van 4-8 omzetten in een overwinning van 15-13. Ashwin wist uiteindelijk tot de finale te komen. Door een illegale trap tegen zijn hoofd in de halve finale was hij niet meer in staat dit gevecht aan te gaan. Hierdoor eindigde hij op een zeer verdiende tweede plaats.

Voor Wenzhi was het zijn aller eerste wedstrijd. Vol zenuwen ging hij de mat de op. Ondanks het gebrek aan ervaring deed hij het prima. Zijn laatste partij verloor hij met een minimaal verschil waardoor hij eindigde op een derde plaats.

Voor beide heren was dit toernooi een goed en leerzame ervaring. EMA feliciteert beide deelnemers met dit uitstekende resultaat en hoopt dat er nog vele mogen volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *