Hanmudo geslaagden

Op zondag 8 mei 2016 was er in Bunnik een Hanmudo examen. 5 kandidaten zijn opgegaan voor een nieuwe graad binnen het hanmudo. Het hanmudo is een zelfverdedingssysteem met als basis technieken met een vaststaand thema in series van 12 technieken. Onder toezicht van de examen commissie A. van Workum, 5de dan, W. Enoch, 1ste dan, en R. van Rijn, blauwe band, is het examen van start gegaan met een training vooraf. Tijdens deze training zijn nog wat puntjes op de i gezet en is het examen onderdeel valbreken behandeld.

Jules Bekkers, Tamara Wollaars en Jan Overgoor hebben examen gedaan voor de gele band. Dit examen bestaat uit het laten zien van handtechnieken en de 2 bijbehorende vormen. Sandra Wardenier en Luuk Wilhelm deden alle onderdelen voor de oranje band, hand en beentechnieken en de kledingaanvallen. Ook hiervoor moeten vormen gedemonstreerd worden, 5 in dit geval. Voor iedereen werd het examen afgesloten met enkele theorie vragen.

De examencommissie was onder de indruk van de geleverde prestatie en kon ook niets anders dan iedereen laten slagen. Een goed resultaat waar de trainers van EMA dan ook zeer trots op zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *