eerste TBN dag regio west

2 juni 2013 was het dan zo ver, de eerste Taekwondo dag TBN regio West
in sporthal De Oosterpoort te Zoetermeer is een feit.

Dit evenement werd georganiseerd door de Taekwondo Bond Nederland met als doel andere scholen met elkaar in contact te brengen en les te krijgen van andere grootmeesters in Nederland.
Op deze dag werden de vijf onderdelen van Taekwondo los van elkaar behandeld. Te weten; Sparring, stijl, breektest, hosinsul & step-sparring.
Elk onderdeel werd begeleid door twee meesters, vaak zelfs nationaal dan- examinatoren. Onze hoofdtrainer Willem Enoch was samen met Ata Alavi verantwoordelijk voor het onderdeel step-sparring.

Met acht deelnemers; Willem, Brian, Ashwin, Eddy, Rick, Max, Joost en Tjeerd
deed EMA aan dit evenement mee. Alle deelnemers werden onderverdeeld in drie klasse. C klasse voor beginners, B klasse voor gevorderden en A klasse is de zwarte band klasse. Er werd geen onderverdeling gemaakt in leeftijden. Je graduatie is je leeftijd en dat was ook de charme van deze dag.

Naast dat het een leuke en gezellige dag was met alle EMA leden was het ook een eer om les te krijgen van andere grootmeesters in Taekwondo. Ook het doel om andere scholen te leren kennen is op deze leuke en vooral leerzame dag ten goede gekomen.

Op naar de volgende Taekwondo-dag met zoveel mogelijk EMA leden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *