Stage Dim Mak Europe

Op zondag 25 maart was er bij Yashindo Culemborg weer een Dim Mak Europe stage onder leiding van Louk Franken. Met 6 Kyusho Jitsu leden deed Enoch Martial Arts mee met deze stage. De stage werd opgedeeld in een Qi Gong en Kyusho Jitsu gedeelte. Voordat men begon met het trainen van Qi Gong werd eerst een diploma uitgereikt Kyusho Jitsu aan Dr. Geert van Kollenburg voor het behalen van de 1e dan. Na deze uitreiking werd er gestart met de Qi Gong les. De les Qi Gong  was voor sommigen van EMA een nieuwe en leuke ervaring.

Na een korte pauze, voordat er aan het Kyusho Jitsu gedeelte begonnen werd, werd er nog een diploma uitgereikt. Louk Franken ontving het diploma voor het behalen van de 6e dan Dim Mak. Na deze bijzondere promotie werd verder gegaan met de voorbereiding op het komende Kyusho Jitsu examen. Dit examen zal verdeeld plaats vinden en het eerste examen is op 22 april op het hoofdkwartier Dim Mak Europe te Oirschot. Het tweede examen zal later in tijd zijn voor de mensen die op 22 april niet kunnen deelnemen.

Henk, Brian en Sandra zijn bezig geweest met het gele band principe summatie.
Arne heeft de stof voor oranje band doorgenomen. Het thema voor oranje band is Yin Yang.
Ricky en Willem hebben de groene band stof doorgenomen  en hierbij is het thema de voedende cyclus.

Voor een ieder was het een leerzame training en men heeft zich goed kunnen voorbereiden op het examen. Namens Enoch Martial Arts feliciteren wij Geert met het behalen van de eerste dan Kyusho Jitsu en Louk Franken met het behalen van de zesde dan Dim Mak.

Wil je kennis maken met Kyusho Jitsu, dan is er bij Enoch Martial Arts weer een training op vrijdag 25 mei in Odijk. Meer informatie op onze website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *