EK Hapkido 2022

Enoch Martial Arts heeft met 3 deelnemers mee gedaan aan de Europese Kampioenschappen Hapkido op 12 en 13 november 2022 in Tiel. Alle deelnemers deden mee op de zaterdag van het EK. Hoofdtrainer Willem was op de zondag scheidsrechter bij het onderdeel sparren. De deelnemers hebben het supergoed gedaan.

Otto heeft mee gedaan met het onderdeel free style wapens. Zijn specialiteit zijn de nunchakus. Het was een goede uitvoering en daarom een welverdiende tweede plaats.

Ginger deed mee in de categorie vormen, ongewapend. Met haar Taekwondo achtergrond heeft ze beslag weten te leggen op de derde plaats.

Alex deed mee met de verte sprong. Bij dit onderdeel moet je zo ver mogelijk kunnen vliegen door de lucht en bij het neerkomen moet je een voorwaartse judo rol maken. Een zeer lastig onderdeel en met veel inschrijvingen. Uiteindelijk heeft Alex een mooie 4de plaats weten te bemachtigen.

Sinds lange tijd heeft EMA mee gedaan met wedstrijden en in de nabije toekomst zullen we zeker meer en meer mee gaan doen. De eerst volgende wedstrijden zullen de Open Nederlandse Kampioenschappen zijn in 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *