Nunchaku-do gastles

Op vrijdagavond 2 november zal er op onze locatie in Odijk voor Enoch Martial Arts leden een speciale nunchaku-do les gegeven worden. Deze les zal gegeven worden door Otto Koedooder (3de dan nunchaku-do en 1ste dan Taekwondo) en zijn vrouw Martje (1ste dan nunchaku-do). Otto is onlangs bij de wereldkampioenschappen nunchaku-do derde geworden bij de onderdelen kata en freestyle. Beiden verzorgen ook internationale stages. Iets om niet te missen dus.

Tijdens deze les zullen alle disciplines van het nunchaku-do aan bod komen:

– Kumite: Het vechtsysteem waarin de dynamiek van de sport goed naar voren komt. Aan de hand van de officiële regels en technieken gaan we hiermee aan de slag.
– Jitsu: Binnen de sport is het van belang jezelf met het wapen te kunnen verdedigen. We nemen een aantal van de blokken en hun functie door.
– Kata: Aan de hand van een aantal geleerde technieken maken we een begin aan de langste kata die de sport kent.
– Freestyle: Nunchaku kent een onderdeel waarbij de nunchaku-ka op basis van eigen creativiteit en vaardigheid een oefening op muziek laat zien.

De les zal rond 19.15 uur beginnen en zal rond 21.00 uur afgelopen zijn. De les is toegankelijk voor alle Enoch Martial Arts van 12 jaar en ouder. De kosten zijn 5 euro en kunnen voor aanvang betaald worden bij Willem. Voor deze les is het handig vooraf te weten wie er aanwezig gaan zijn. Geef je op voor deze les via info@enochmartialarts.nl.

De lessen Taekwondo volwassenen en Hanmudo komen voor deze avond te vervallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *